paula heikkinen

Puheterapeutti, FM


Voxsana Oy

044 208 2891
paula.heikkinen@neurotiimi.fi

 

Paula-Heikkinen-Neurotiimi.jpg
 

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta 1994.

Työkokemusta minulla on erityisesti aikuisneurologisesta puheterapiasta. Aiemmin olen työskennellyt puheterapeuttina mm. Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskuksessa ja Helsingin kaupungin Malmin sairaalassa.

Pidän jatkuvasti osaamistani ajan tasalla kouluttautumalla. Olen osallistunut ovat mm. Oral Placement Therapy -kurssille liittyen kasvojen-, suun- ja puhemotoriikan kuntoutukseen, VitalStim -kurssille liittyen nielemisen sähköhoitoon sekä LSVT -kurssille liittyen Parkinsonin tautiin liittyvään puheen tuoton epäselvyyteen.

Olen kiinnostunut myös oman alani tutkimuksesta ja osallistunut Kelan Vaikea vammaisten kuntoutuksen kehittämishankkeeseen sekä Helsingin yliopiston projektitutkimukseen, jossa selvitettiin Transkraniaalisen magneettistimulaation sekä Intensiivisen ryhmäkuntoutuksen (ILAT) vaikuttavuutta afasiakuntoutuksessa.

Erityisosaamista aikuisneurologisten puheen-, kielen- ja kommunikaation sekä nielemishäiriöiden kuntoutuksesta. Sekä yksilö- että ryhmäkuntoutus. Tarvittaessa kotikäyntejä.