Anna-Noutere-Neurotiimi.jpg

Anna Noutere

Puheterapeutti, FM

Puheterapeutti SLT Anna Noutere Oy

0400 899691
anna.noutere@neurotiimi.fi

 

Puheterapeutin pätevyyden olen saanut valmistuttuani Helsingin yliopiston logopedian koulutusohjelmasta filosofian maisteriksi vuonna 1996. Olen työskennellyt sekä aikuisneurologisten häiriöiden että lasten kielen kehityksellisten häiriöiden kuntouttajana. Asiantuntemusta ja kokemusta minulla on aivovereniertohäiriöiden ja aivovammojen jälkitiloista, etenevien neurologisten sairauksien -, syömis ja -nielemishäiriöiden (VitalStim, DPNS) -, äänihäiriöiden , - sekä kielen kehityksellisten häiriöiden kuntoutuksesta. Teen myös logopedisia arviointeja ja tutkimuksia. Lasten kehityksellisten häiriöiden kuntoutuksessa ammatillisena taustanani on logopedian opintojen lisäksi kolme vuotinen Lastentarhanopettajan tutkinto.
Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla vuosittain sekä kotimaassa että kansainvälisissä kongresseissa ja asiantuntijaverkostoissa.
Olen Suorittanut 1.5 vuotisen Vuorovaikutusvalmiuksia vaativimpiin neurologisiin ja neuropsykiatrisiin häiriöihin - koulutuksen (Suomen Neuropsykoterapiayhdistys 2017).
Toimin Afasian kuntoutustutkimusyhdistyksen hallituksessa ja olen mukana logopedian alueeseen liittyvissä kuntoutustutkimus- ja koulutusprojekteissa. Olen Suomen Tanssikuntoutusyhdistyksen perustajajäsen ja tämän hetkinen puheenjohtaja.

Tarjoan yksilö- ja ryhmämuotoista puheterapiaa asiakkaille, joilla on Kelan -, vakuutusyhtiöiden- tai kaupunkien terveystoimien maksusitoumus sekä itsemaksaville asiakkaille. Yksilömuotoinen puheterapia voi toteutua terapiavastaanotolla, koulu - koti - tai laitoskäynteinä.

Voimassa oleva Kela -sopimus.

Lue lisää Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapiat

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, espanja

Tietosuojakäytäntö Tietosuojaseloste