Harrasteryhmät
 

Neurotiimin tiloissa toimiin kehittämiämme harrasteryhmiä henkilöille, joiden aktiivinen kuntoutus on päättynyt. Ryhmät toimivat siltana arkeen, niissä on mahdollista soveltaa arkeen terapiassa harjoiteltuja keinoja. Ryhmien vetäjinä toimivat vertaiskuntouttajat.

Neurotiimi5.jpg

 

Vapaa ryhmä

Afasia lievittyy yksilö – ja ryhmämuotoisessa puheterapiassa, mutta usein afaattinen henkilö kokee että puhumisen mahdollisuuksia on arjessa tarjolla melko vähän. On myös hyvin tavallista, että afaattinen henkilö vetäytyy sosiaalisista suhteista, arkailee käyttää puhetta ja kommunkaatiota, ja jää vuorovaikutustilanteissa helposti kuunteluoppilaaksi. Neurotiimissä on tarjolla asiakkaiden itse pyörittää itseohjautuva vapaaryhmä, jossa harjoitellaan omaa aktiivisuutta vuorovaikutuksessa. Ryhmässä kahvitellaan ja keskustellaan paitsi vertaiskeskusteluja, niin myös maailman menosta.

Ryhmässäei ole varsinaista vetäjään, jotta keskustelu ei olisi vetäjälähtöistä, mutt ryhmässä on koordinoija, joka tiedottaa ryhmää kokoontumisista ym.

Ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 13-15 Neurotiimi™ ssä isossa neuvotteluhuoneessa.

Kysy lisää
Anna Noutere
anna.noutere@neurotiimi.fi

TERVETULOA!

 

Tarina ryhmä

Luova kirjoittaminen on hauskaa ja harjoitutttaa mahtavasti kielellisiä toimintoja. Ryhmää kokoontuu ajoittain ja sovitusti ja sitä vetää Anna-Maija Huhtikangas

Lue lisää >

 

Avoin ryhmä henkilöille, joilla on afasia

Lue lisää >

 

Vertaisryhmä aivovamman saaneille


 

Kuvataide ja koruryhmät

Kata Heiskanen vetää räätälöidysti kuvataide ja korukursseja myös niille henkillöille, joilla dominantissa kädessään on halvausoireita.

Kysy lisää >

 

Tanssikuntoutus

NeuritiiminTM tiloissa toimii Suomen Tanssikuntoutus yhdistys. Yhdistys koordinoi ja kehittää tanssitoimintaa neurologisista sairauksista kuntoutuville. Tanssin iloa, osallisuutta ja hikeä pintaan toiminnanrajoituksista huolimatta.

Katso lisää www.tanssikuntoutus.fi ja Facebookissa ”Suomen tanssikuntoutus ry”.