Neurotiimi

 

Neurotiimi™ - neurologisen kuntoutuksen asiantuntijat


Neurotiimi on vastaanottomme yhteisnimi. Vastaanotollamme työskentelee useita yksityisiä ja toisistaan riippumattomia kuntoutusalan yrittäjiä. Kaikki terapeutit ovat pitkään alalla toimineita neurologisen kuntoutuksen asiantuntijoita. Me Neurotiimissä tarjoamme puheterapiaa, neuropsykologista kuntoutusta, fysio- ja toimintaterapiaa, seksuaalineuvontaa sekä osteopatiaa.

Meillä Neurotiimissä on moderni palvelukonsepti. Toimintamme perusta on laadukas ja ammattieettisesti toteutettu kuntoutus. Tavoitteenamme on aina asiakkaan integroituminen yhteiskuntaan sekä asiakkaan ja  hänen perheensä  hyvä elämän laatu. 

Kuntoutustulosten pysyvyyden ja yleistymisen tukeminen on Neurotiimin kantava ajatus. Neurotiimissä toteutamme neurologista kuntoutusta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Neurotiimi voi tarjota myös tiivistä moniammatillista kuntoutusta sekä kurssimuotoista kuntoutusta ryhmälle. Asiakkaat voivat tarvittaessa käyttää päivän aikana lepohuonetta.

Yksilö- ja ryhmäterapian jälkeen tarjoamme Neurotiimissä asiakkaille mahdollisuuden osallistua kehittämiimme aktivointi- ja harrastusryhmiin. 

Nämä harrastusryhmät  toimivat siltana ja harjoituspaikkoina toimintaan aktivoitumiseen ja sosiaaliseen osallistumiseen, etenkin kuntoutuksen loppuvaiheessa ja sen päättyessä. Harrastusryhmät ovat joko omakustanteisia tai ilmaisia asiakkaillemme.

Kuntoutustyön lisäksi Neurotiimi tarjoaa työnohjauspalveluja ja monipuolista koulutusta räätälöitynä tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Me Neurotiimiläiset kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämme huolta ammattitaidostamme osallistumalla säännöllisesti alamme kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin. Pidämme yllä myös henkilökohtaisia kontakteja kollegoihin koti- ja ulkomailla sekä seuraamme alamme uusinta tutkimusta

Neurotiimi sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Tilat ovat esteettömät, avarat ja tarkoituksenmukaiset jokaiselle asiakasryhmälle (lapset, nuoret ja aikuiset). Terapiat toteutetaan Kelan- , vakuutusyhtiöiden-, HUS:in-, tai kaupunkien terveystoimien maksusitoumuksilla tai palveluseteleillä. Asiakas voi myös kustantaa terapiapalvelun itse. Lue lisää Kelan kuntoutuspalveluista ja -etuuksista www.kela.fi ja Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelukuvaus Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapiat (pdf)